Meny

Mina sidor

Det snabbaste och enklaste sättet att fylla i tidrapporter är att använda vår e-tjänst, Mina sidor. Då kan du fylla i alla uppgifter direkt på datorn och skicka dem elektroniskt till oss. Du kan även ställa frågor direkt till din handläggare om ditt ärende och få svar via meddelandefunktionen. Som användare behöver du ett e-leg, då är det bara att logga in om du är medlem i Säljarnas a-kassa.

Hur skaffar du e-leg?
Det finns flera utgivare av e-legitimationer och det vanligaste sättet är att du kontaktar din bank. Har du Internetbank så kan du enkelt skaffa en e-legitimation på fil till din dator, men det finns också e-legitimation på kort och vissa utgivare kan även erbjuda e-legitimation i mobiltelefon.

De utgivare som du kan välja på är BankID Swedbank, Handelsbanken, Skandiabanken, Länsförsäkringar, Ikanobank, Sparbanken Öresund, Sparbanken Syd och Danske Bank, Nordea, Telia, ICA-bank, och Skatteverkets ID-kort, men även SignGuard. Utgivarna har en gemensam webbplats för information: www.elegitimation.se.

Olika utgivare av e-legitimation kan ha olika avgifter. E-legitimation på fil är oftast gratis att skaffa, medan e-legitimation på kort normalt kostar pengar och kan även utgöra fysisk ID-handling.

 

Logga in på Minas sidor med e-leg